top of page

Assistent SHOP MANAGERS

Locaties 

Kuurne - Lochristi - Sint Niklaas - Wijnegem - Zemst - Zoersel - Leuven

Contactpersoon

Jurgen Debbaut

T: (0) 496 166 181 

E: jurgen.debbaut@field-fashion.com 

Bedrijfsprofiel

Onze klant is actief in de modieuze en betaalbare kledij.  

Wat onderscheidt hen van de rest? Laten we beginnen met onze favoriet: de jurk! Mini, midi of maxi, geen enkel kledingstuk straalt vrouwelijkheid en zelfvertrouwen uit zoals de jurk dat doet. Maar vrouwen staan niet enkel geweldig met een kleedje, natuurlijk.

Daarom zijn ook speelse jumspuits, toffe shorts, comfy broeken en leuke rokken een vaste waarde in onze collecties. Wat meer? Prints en kleur, natuurlijk! Elk kledingstuk is bedrukt met een unieke print of vormt een samenspel van de mooiste kleuren.

Functieprofiel

Voor onze stores zijn wij op zoek naar een enthousiaste Assistant Store Managers.
Als Assistant Store Manager ben je mede-verantwoordelijk voor de goede werking van je store. Je voert nauwgezet de commerciële richtlijnen uit. Je legt verantwoording af aan je Store Manager. Dankzij jou ziet de winkel er steeds piekfijn uit. Je bent vriendelijk, sociaal en hebt een luisterend oor voor de klant. Je bent een organisatorisch talent en bent in staat je ploeg te motiveren.

Vereisten / Skills

Je bent dynamisch en commercieel ingesteld. Resultaten bereiken is je doel, het welzijn van de klanten je prioriteit, verkopen je passie en de goede sfeer binnen de ploeg is primordiaal. Enkele jaren leidinggevende ervaring in de verkoop zijn noodzakelijk.

Benefits

Een boeiende uitdaging in een Belgisch modebedrijf. Een salaris op basis van je ervaring en capaciteiten.

bottom of page