top of page

"Vliegende" store Manager 

Locatie

Oost- & Westvlaanderen.

Contactpersoon

Jurgen Debbaut

T: (0) 496 166 181 

E: jurgen.debbaut@field-fashion.com 

Bedrijfsprofiel

Voor regio Oost- en West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een enthousiaste Vliegende Shop Manager.
Als Mobiele Shop Manager ben je inzetbaar in verschillende winkels binnen jouw regio, en dit voor langere of kortere missies. Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van de shop. Je voert nauwgezet de commerciële richtlijnen uit. Je rapporteert aan de Commercial Area Manager. Je staat in voor de uitstraling van de winkel. Je bent vriendelijk, sociaal en hebt een luisterend oor voor de klant. Je bent een organisatorisch talent en bent in staat een team te coachen en te motiveren.

                                                                                                                                                                       

Functieprofiel

​Je bent dynamisch en commercieel ingesteld. Resultaten bereiken is je doel, het welzijn van de klanten je prioriteit, verkopen je passie en de goede sfeer binnen de ploeg is primordiaal. Je hebt een uitgesproken verantwoordelijkheidszin en doorzettingsvermogen. Enkele jaren leidinggevende ervaring in de verkoop zijn noodzakelijk. Je hebt een groot aanpassingsvermogen en bent zeer flexibel.
Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Benefits

Een boeiende uitdaging in één van de snelstgroeiende Europese winkelketens. Een permanente ondersteuning zowel op commercieel gebied als op gebied van merchandising. Een aantrekkelijk salarispakket (inclusief firmawagen) op basis van je ervaring en capaciteiten.

bottom of page